Gevelbekleding/isolatie

In het jaar 2020 zijn er in Vlaanderen geen energieverslindende woningen meer. Dit is de ambitieuze doelstelling die de Vlaamse overheid heeft vooropgesteld in het energie-renovatie-programma 2020. Aangezien 26% van de energieverliezen verloren gaan via ramen en gevels is het dan ook nodig om deze goed te isoleren.

Isoleren langs de binnenkant levert vaak niet het gewenste resultaat. De ruimte wordt kleiner maar ook koudebruggen kunnen niet geheel vermeden worden. Vandaar dat wij u vandaag een buitengeveltoepassing kunnen aanbieden die tevens (indien gewenst) een nieuwe look kan geven aan uw woonst.

Onze producten

Dymaeco is een geregistreerd product ® van Clefan & partners.

Dymaeco Classic en Neo

Het betreft hier geprofileerde PUR platen. De geprofileerde platen kunnen op elk gevelvlak geschroefd worden. Afwerking kan vervolgens met steenstrippen naar keuze die te verlijmen zijn in het Dymaeco paneel.

De geprofileerde platen van Dymeaco kunnen toegepast worden bij nieuwbouw of renovatie en idt zowel voor binnen als buitentoepassingen. Ideaal voor de 'doe het zelver'.

Box content

Dymaeco Pro

Hier gaat het om geperste PUR platen. Dankzij de prefab platen van Dymaeco Pro kunt u voor een compleet nieuwe look van uw gevel gaan in een handomdraai! Met deze platen bestaande uit isolatie waarin machinaal steenstrippen zijn geperst, kunt u niet alleen uw gevel maar ook uw huis meteen een nieuwe look geven.

Voordelen:

  • makkelijk te plaatsen
  • tijdwinst
  • geen fundering nodig

Heeft u vragen over onze producten? Contacteer ons gerust voor meer uitleg!

Referenties bekijken Contacteer ons