Gevelreiniging

De laatste nieuwe technieken worden toegepast ter reiniging van uw gevel. Zo bent u verzekerd van een spectaculair en duurzaam resultaat.

We reinigen de gevels op een verantwoorde manier. Zo beperken we ons tot het wegnemen van het oppervlakkig vuil. Weinighechtend stof en roet worden weggenomen maar de woning behoudt haar patina (koperroest) en de sporen van de tijd. Vuil dat diep in het materiaal is ingedrongen, wordt niet verwijderd omdat je dan stukken materiaal zou moeten verwijderen en dat is slecht voor de baksteen.

Samen met u bespreken we de methode die het meest geschikt is voor het reinigen van uw gevel. Het is belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de vervuilingsvorm en het gevelmateriaal van uw woonst. Stromen, zandstralen, gommen; niet elke vorm van reiniging is geschikt voor uw woonst. Doe daarom steeds beroep op een vakman

Beschermlaag na gevelreiniging

Om het vervuilingsproces te vertragen wordt na de reiniging een vochtwerende laag op de gevel gezet. Deze vochtwerende siliconenlaag voorkomt het opzuigen van water zodat het stof en vuil maar oppervlakking blijven zitten. Bijgevolg zal het vuil vaak gewoon met het water mee wegvloeien bij een fikse regenbui in plaats van diep in de gevel door te dringen.

Voor

Na